ANYWAY,
The drive to deliver
in EIndhoven

Je moet doen wat je leuk vindt en dan wordt je er vanzelf goed in, zeggen ze. 
Dat is eigenlijk wat we inmiddels al meer dan 15 jaar vanuit Eindhoven doen.
Innoveren in de transportsector, met onze voertuigen, de achterliggende techniek en de grenzeloze ambities van ons team.
Stilstand is achteruitgang en dat geldt eigenlijk nergens zo hard als in de transport.

Anyway Transport in Eindhoven

B2B PARTNER IN TRANSPORT Eindhoven

Anyway gelooft in het effect van groene energie in de B2B transportsector.
Onze inspiratie is niet alleen om te voldoen aan de behoeften van vandaag, maar om oplossingen te bieden die Eindhoven en omgeving ook morgen positief beïnvloeden.
Op deze wijze zijn en blijven wij relevant voor onze medewerkers en klanten.

De toekomst voor Eindhoven is emissieloos

Wij zetten in op emissieloos vervoer,
waarbij groene kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan.
De innovatieve digitale toepassing vanuit Anyway biedt daarmee transparantie d.m.v. de route management applicatie.
Daarnaast zorgt onze informele benadering ervoor dat wij jouw duurzame partner in transport zijn. Vanaf 2025 is de binnenstad van Eindhoven emissieloos, daar spelen we nu al op, zonder in te leveren op gemak. Zowel voor jou,  jouw klanten en de medewerkers. Deze staan centraal in alles wat we doen.

Route management applicatie

Anyway heeft zijn intelligente route management applicatie in-house ontwikkeld. 

Dankzij deze applicatie plannen we efficiënter, zijn alle routes dynamisch en weten de chauffeurs exact wat er van ze verwacht wordt. Dit alles niet alleen om onze uitstoot tot een minimum te beperken, maar biedt dit vooral jouw organisatie ongekend veel inzichten en nieuwe mogelijkheden.

Je kan zelf nieuwe opdrachten aanmaken, retouren aanmelden, ritgeschiedenis bekijken, emissierapporten uitdraaien en de algehele kwaliteit bewaken. 

Jouw klanten hebben daarnaast real-time inzicht in de aankomsttijd van de chauffeur die de goederen komt leveren of afhalen. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de vele mogelijkheden. We laten de mogelijkheden liever persoonlijk aan je zien, zodat je overtuigd bent van de meerwaarde voor jou en de klanten van jouw organisatie.

Anyway route management applicatie
Klant gebruikt mobiele Anyway route management applicatie

Emissierapport met onze app

De transportsector levert een grote bijdrage aan de uitstoot van CO2. Mede daarom zien wij innovatie in onze sector als vanzelfsprekend en onze verantwoordelijkheid om de uitstoot omlaag te brengen. Dit doen we door onze opdrachtgevers op dagelijkse basis een emissierapport te sturen van de CO2 uitstoot, per voertuig. Transparantie maakt namelijk bewust. Onze middel en lange -afstandsvoertuigen beschikken over Euro6 motoren (de hoogste emissiestandaard). Voor korte afstand gebruiken we volledig electrische voertuigen.
USP Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Bij Anyway is duurzaamheid onze drijvende kracht. Dit begint bij efficiënt route management, wat resulteert in duurzaam transport. Anyway streeft naar een minimale carbon footprint, maar met maximale impact. Bij Anyway zijn we dagelijks op weg en onderweg naar duurzaam transport.

USP Kwaliteit

KWALITEIT

Kwaliteit is onze toewijding. Die zie je terug in de kwaliteit van de voertuigen en ons betrouwbaar personeel. Samen zorgen we voor jouw klanttevredenheid in elke stap die we nemen. Met name in last-mile delivery is onze kwaliteit namelijk het visitekaartje voor jouw organisatie.

USP Betrouwbaarheid

BETROUWBAARHEID

In de transportwereld is betrouwbaarheid de belangrijkste waarde. Dit is de ruggengraat van Anyway. Consistente prestaties, met de focus op punctualiteit en integriteit zorgt ervoor dat je op ons kunt rekenen. Met ons route management maken we dat ook nog eens inzichtelijk voor je.

Ook goed doen?

DIENSTEN

DIENSTEN

DIENSTEN

2024 | Anyway Transport
vormgegeven door Vormgenoten